Plant B Maaltijdbox

plant b maaltijdboxBen jij niet zo’n chef maar wil je wel lekker plantaardig eten? Kies dan voor de kant en klare plantaardige maaltijden van Plant B. Deze vegan gerechten worden in een grote keuken bereidt, klaargemaakt in afgewogen porties, verdeeld over mooie verpakkingen en gratis bezorgd in heel Nederland. Je kiest zelf welke veganistische gerechten je thuisbezorgd wilt krijgen. De plant based maaltijden van Plant B staan bekend om hun smaak en gezonde voedingswaarden. Op deze pagina vind je meer informatie over deze maaltijdbox.  

Plant B maaltijden bestellen

Wanneer jij veganistisch wilt gaan eten kan dat ingewikkeld zijn. Wat mag je wel hebben, en wat niet? Vaak ontbreekt het ook aan tijd en energie om wekelijks recepten op te zoeken en de juiste gerechten in te kopen. Door te kiezen voor kant en klare vegan gerechten van Plant B haal je extra gemak in huis. Je hoeft ze alleen nog maar op te warmen. De maaltijden zijn los te bestellen / kiezen, maar er zijn ook speciale boxen beschikbaar. 

  • Box voor gezonde leefstijl
  • Box voor ouders (gezinnen met jonge kinderen)
  • Box voor sporters

Elke box focust qua voedingswaarden weer op een ander doel. Je kunt vooraf bekijken welke categorie maaltijden voor jou een uitkomst kan zijn. Ga je voor gezond eten (om af te vallen bijvoorbeeld), kies je voor toegankelijk smaken met veel groente (kindvriendelijk) of juist eiwitrijke combinaties voor de sportfanaten (spieropbouw). 

Wat voor maaltijden kookt Plant B?

De gerechten die je hier besteld zijn diepvriesmaaltijden. Kenmerken hiervan zijn de langere houdbaarheid ten opzicht van koelvers, een goede smaak en vitamine behoud (door het snelle invriezen na het koken) en natuurlijk de opslagmogelijkheid in de diepvries. Plant B levert maaltijden in unieke verpakkingen die je handig kunt opstapelen en weinig ruimte innemen in de vriezer. Zo kun je veel bestellen en bewaren. 

plantaardige vegan maaltijden van plant b

Kosten van Plant B

De prijzen van Plant B maaltijden zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt. Een normale portie kost €7,49 (voor ongeveer 480 gram) en een grote portie van 750 gram kost €9,96. Je moet altijd minimaal 6 gerechten in je box kiezen. De totale kosten komen daarmee op €44,94 voor de normale box en €59,76 voor de grote Plant B maaltijdbox. Je hoeft niks te betalen voor de levering (gratis bezorging). Wanneer je lid wordt ontvang je een korting van 10% op de gehele bestelling. 

Kortingscode Plant B april 2024

Op dit moment hebben wij geen actiecode voor Plant B beschikbaar. Houdt deze pagina goed in de gaten om de actuele vouchers te bekijken. Wel kun je voordeel op je Plant Bestelling krijgen voor te kiezen voor een lidmaatschap in plaats van een eenmalige box. Dit kun je eenvoudig doen als je een bestelling plaatst. Je krijg hierdoor direct 10% korting op je aankopen. Het normale pakket met 6 maaltijden kost dan slechts €40,45. Voor het luxere grotere pakket moet je rekenen op €53,78. De prijs per maaltijd is dan dus respectievelijk €6,74 en €8,96. Met een Plant B lidmaatschap heb je ook recht op exclusieve acties en voordeeltjes (hierover zul je mail ontvangen). 


Hoe werkt het abonnement?
De eerste keer dat je een bestelling plaatst kun je het abonnement activeren. Je kiest maaltijden, vult je gegevens in rond de bestelling af. Je zult nu wekelijks automatisch de plantbased kant en klaar gerechten thuisbezorgd krijgen. Je kunt altijd je lidmaatschap pauzeren of opzeggen zonder reden. 

Wanneer wordt de maaltijdbox geleverd?
Er wordt op dit moment bezorgd op dinsdag en donderdag. Als jij de eerste bestelling als nieuwe klant plaatst kun je een keuze maken uit deze week of volgende week (afhankelijk van het moment dat je de bestelling plaatst). Je kunt de bezorger aan huis verwachten tussen 13:00 en 22:00. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden van de bezorging middels sms/mail. 

Waarom ready-to-eat vegan eten?
Wil jij een bijdrage leveren aan onze omgeving, het milieu of gewoon duurzamer leven? Dan is veganistisch koken zeer aan te raden. Plantaardige maaltijden dragen bij aan het milieu door minder CO2 uitstoot, watergebruik en gewasbespuiting binnen de gehele keten (productieproces). Bij Plant B geloven ze dat een duurzamere wereld begint bij jezelf, je eetgewoontes en kookgedrag. De kracht van de plantaardige leefstijl mag je niet onderschatten.