Maaltijdbox opzeggen

Het gemak van een maaltijdbox ervaren maar toch niet overtuigd? Of twijfel je nog over de aanschaf van een maaltijdbox en wil je weten of je er gemakkelijk weer vanaf kunt? Wij leggen uit welke opties er zijn om een maaltijdbox op te zeggen. Naast opzeggen zijn er namelijk ook nog constructies om een maaltijdbox abonnement te pauzeren en dus tijdelijk even stil te leggen. Ook kun je natuurlijk altijd binnen een maaltijdbox wisselen van bezorgd-frequentie, grootte van de box met het oog op veranderende gezinssamenstelling en het aantal maaltijden aanpassen.

Maaltijdbox opzeggen en aanpassen

Als je net kennis hebt gemaakt met een maaltijdbox dan kan het soms tegenvallen. Veel mensen zijn altijd laaiend enthousiast over de maaltijdbox die ze ontvangen. Toch kan het zijn dat jij dat niet bent. Je hebt dan zoals al eerder gezegd een aantal opties. Een daarvan is het direct opzeggen van de maaltijdbox. Dit raden wij natuurlijk af. Zeker op het moment dat dit je eerste maaltijdbox is. Er is veel verschil in de boxen, zoals te lezen is op de website. Veel aanbieders bieden verschillende maaltijdboxen aan. Je kunt deze dus altijd aanpassen. Switchen van maaltijdbox is iets dat sowieso veel gedaan wordt. Dit is ook altijd mogelijk. Bekijk daarom eens onze verschillende maaltijdboxen en kies welke box je wilt proberen.

maaltijdbox opzeggen

Maaltijdbox Annuleren of pauzeren

Je kunt altijd een maaltijdbox annuleren. De volgende zending zal dan niet worden geleverd. Het annuleren van een maaltijdbox is vaak kosteloos mits je dat op tijd doorgeeft. Per aanbieder is het mogelijk dat het annuleren van een maaltijdbox verschilt. Soms kun je dit doen door in te loggen, soms moet je daarvoor een mailtje sturen. Ook kun je een maaltijdbox pauzeren. Het pauzeren van een maaltijdbox houd in dat je hem tijdelijk even stop zet. Je kunt daardoor een week levering overslaan of zelfs meerdere weken. Handig als je op vakantie gaat, of tijdelijk even geen maaltijdbox meer wilt, maar het niet definitief wilt opzeggen.

Stoppen met een maaltijdbox

Als je een aantal maaltijdboxen hebt geprobeerd en het toch echt niet wat vind kun je natuurlijk ook altijd gewoon opzeggen. Het opzeggen van een proefbox is niet nodig. Een maaltijdbox abonnement echter wel. Doe je dit niet dan zul je nog gewoon automatisch je zendingen binnen krijgen. Een maaltijdbox opzeggen die je via de website van de aanbieder. Je kunt hier inloggen of via email laten weten dat je niet meer wilt ontvangen. Het abonnement zal dan automatisch stoppen. Een andere maaltijdbox proberen dan die je nu gebruikt? Bestel dan een van top 5 maaltijdboxen via onze website. Wist je dat de familiebox een heel flexibel lidmaatschap heeft?