Maaltijdbox Abonnement

Boodschappen doen doe je niet elke dag. Althans, dat wil je liever niet. Veel mensen bestellen hun boodschappen al voor dagen vooruit. Sommige mensen zelf voor de komende weken. Voor een maaltijdbox geldt dit eigenlijk ook. Je koopt een box met daarin de ingrediënten voor een aantal dagen. Veel maaltijdboxen kun je eenmalig uitproberen maar ook daarvoor geld dat je niet elke week opnieuw wil klikken op een bestelknop. Mocht een maaltijdbox bevallen dan naam je natuurlijk een maaltijdbox abonnement. Dit abonnement is eigenlijk altijd vrijblijvend en kan wanneer jij wil opzeggen. Een contract voor een boodschappenbox kun je ook eenvoudig aanpassen. Bijvbooreeld de grootte van box, of de bezorgfrequentie van het boodschappenpakket.

Maaltijdbox Abonnement afsluiten

Wil jij een maaltijdbox abonnement aanschaffen? Het nemen van een boodschappen contract is niet heel moeilijk. In feite werkt dit net zoals een proefbox of eenmalige maaltijdbox bestellen via bijvoorbeeld HelloFresh. In plaats van het kiezen van een eenmalige bestelling selecteer je nu een doorlopende bestelling voor wekelijkse of maandelijkse box levering. Per maaltijdbox kunnen de kosten, ingrediënten en voorwaarden verschillen. Het is natuurlijk ook voordeliger om een foodbox abonnement te nemen dan elke week een losse box aan te schaffen. Maar wat kost zo’n overeenkomst nou precies?

Wat kost een (flexibel) abonnement

De kosten voor een maaltijdbox zijn heel divers. Je hebt goedkope boxen van een paar tientjes maar ook uitgebreide pakketten voor meer dan 60 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk van de eisen die je stelt aan de box. Zo kun je een maaltijdbox abonnement nemen voor 2, 3, of 4 dagen die je eens per week of eens per maand ontvangt. Ook een maaltijdbox overeenkomst kan verschillen op het gebied van je gezinsgrootte. Zo kun je kiezen voor 2, 3 of 4 personen. Soms zelf voor 6 of 8 gezinsleden. Een diner koop je dus zo compleet mogelijk, helemaal afgesteld op jouw situatie. Zoals bij een doorlopende periodieke boodschappenpakket constructie hoort.

maaltijdbox abonnement

Opzeggen van een maaltijdbox abonnement

Als je van maaltijdbox constructie wilt wisselen, of helemaal wilt stoppen met je foodbox abonnement dan kun je dit altijd gemakkelijk opzeggen. Je spreek namelijke nooit over contracten langer dan een maand. Vaak kun je dagelijks opzeggen, bij sommige pakketten kan dit wekelijks. Mocht de bezorging tegenvallen, of de kwaliteit van de ingrediënten, dan ben je dus zo van je abonnement af. Geen ingewikkelde kleine lettertjes maar duidelijkheid. Wil jij het direct proberen? Bestel dan direct een maaltijdbox of ga online boodschappen doen. Mocht je nog vragen hebben over een maaltijdbox abonnement dan kun je deze stellen via onze helpdesk.