Maaltijdbox Bezorgen

Als je online kleding of electronica koopt dat wordt dit vaak de volgende dag al thuisbezorgd. Bestel je boodschappen online, dan verwacht je ook dat dit mogelijk is. De afgelopen jaren hebben supermarkten in Nederland veel geïnvesteerd om het reguliere systeem toegankelijk te maken voor deze nieuwe bestelvorm. Via internet boodschappen doen, en deze dan laten bezorgen, is daarom nu mogelijk bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Picnic en nog vele anderen. Ook maaltijdboxen kun je online bestellen en thuis laten bezorgen (zoals marley spoon). Maar hoe gaat dat bezorgen nou precies in zijn werk? Op deze pagina leggen we uit welke opties er zijn voor boodschappen bezorgen en welke mogelijkheden en specifiek zijn voor het bezorgen van maaltijdboxen.

Maaltijdbox thuisbezorgen

Wil jij een maaltijdbox gaan bestellen? Hou er dan rekening mee dat je deze normaal gesproken niet kunt ophalen of afhalen op lokatie. Nee, een maaltijdbox laat je bezorgen. De box wordt bij wijze van spreken tot in je keuken bezorgd. Zo hoef je zelf niks meer te tillen, en alleen nog maar je boodschappen netjes op ruimen in de daarvoor bestemde kastjes, koelkast en/of vriezer. Een maaltijdbox wordt bezorgd in een box, zoals het woord al doet vermoeden. Dit pakket vol heerlijke boodschappen wordt vervoerd in speciale busjes en bezorgdienst zodat versheid altijd gegarandeerd kan worden.

boodschappen bezorgen

Boodschappen laten bezorgen

Waar kun je op dit moment allemaal al boodschappen bestellen om ze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen? Want naast een maaltijdbox kun je natuurlijk ook gewoon je boodschappen laten thuisbezorgen. Een voordeel bij Albert Hein bezorging is dat je extra boodschappen kunt mee-bestellen met je maaltijdbox.

1. Albert Heijn heeft zowel ophaallocaties voor online bestelde boodschappen als een thuisbezorgservice. Deze maand kwam Albert Heijn met een nieuw initiatief in de strijd om de online supermarktklant: een gratis thuisbezorgde boodschappenbox met daarin ingrediënten voor maaltijden.
2. Bij Jumbo kunnen de online bestelde boodschappen nu nog alleen worden opgehaald. Binnenkort starten pilots met thuisbezorgen. Begin 2016 hoopt Jumbo dan landelijk met thuisbezorgen te beginnen.
3. Ruim 100 Spar winkels hebben een eigen bestelsite. De boodschappen kunnen zowel worden opgehaald in de winkels als worden thuisbezorgd.
4. In mei dit jaar lanceerde Plus een vernieuwd online platform. Honderd Plus-supermarkten hebben een online bestelservice. Afhankelijk van de locatie kunnen bestelde boodschappen worden opgehaald in de winkel of worden thuisbezorgd.
5. Nieuwkomer Picnic is op dit moment bezig met pilots in Amersfoort waar boodschappen die besteld worden via deze online supermarkt gratis worden thuisgebracht. In de loop van volgende maand zal de online supermarkt landelijk bezorgen.
6. Naast deze supermarkten zijn er natuurlijk ook nog een boel lokale ondernemers en supers die ook bezorgen. Vraag ernaar als je in de winkel bent of kijken op hun website.

Boodschappen bezorgen of afhalen?

Vind je het lastig om nu voor jezelf te bepalen wat je moet doen? We sommen nog even de mogelijkheden voor je op. Er zijn dus drie type mogelijkheden die door online supermarkten in Nederland worden gebruikt om boodschappen naar jou als klant toe te brengen:
1. Afhalen: online supermarkten die alleen de optie afhalen hebben, bieden aan de consument de optie om de boodschappen online te bestellen en vervolgens op een afgesproken plek op te halen. De plek waar en de manier waarop afhalen wordt aangeboden kunnen verschillen van een desk in een supermarkt waar de boodschappen worden bewaard in een koeltas tot een geavanceerde pick-up-locatie waar de type boodschappen in verschillende compartimenten worden bewaard.
2. Thuisbezorgd: online supermarkten die alleen de optie thuisbezorgd hebben, bieden aan de consument de optie om de boodschappen online te bestellen en vervolgens thuis te laten bezorgen. Consumenten kunnen de gewenste dag en in sommige gevallen tijdstip aangeven voor het thuis laten bezorgen van boodschappen.
3. Combinatie: online supermarkten die de opties afhalen én thuisbezorgd hebben, bieden aan de consument de optie om de boodschappen online te bestellen en vervolgens zowel thuis als op een vaste plek op te halen. Overtuigt? Laat dan nu een maaltijdbox bezorgen. Bestel een maaltijdbox gemakkelijk via onze website of lees nu alles over het opzeggen van een box.