Het Fruithuis Fruitbox

We weten allemaal hoe lastig het is gezond te leven. Sporten en voeding spelen hierin de grootste rol. Niet alleen een normale maaltijdbox kan je hierbij ondersteunen. Er zijn tegenwoordig ook fruitboxen die je het leven een stuk aangenamer maken. In de review van het Fruithuis uit Vollenhoven (Het Fruithuis, De Weyert 26H, 8325 EM) gaan we verder in op hun fruitconcept. Want waarom is fruit belangrijk? Waarom eten we normaal te weinig fruit? En wat is precies een fruitbox? Het fruithuis legt het uit!

Wat is het Fruithuis?

Het fruithuis is een familiebedrijf uit Nederland dat al jaren actief is op de fruitmarkt. Sinds kort bezorgen ze ook aan huis en bij bedrijven. Geen losse stukken fruit maar fruitmanden en boxen. Fruit eten schiet er nog wel eens bij in. Het blijkt uit onderzoek dat wanneer mensen fruit hebben ze meer fruit eten. “Wat met niet heeft, kan men ook niet eten natuurlijk”. Omdat gezinnen en huishoudens en natuurlijk bedrijven nogal van elkaar verschillen heeft het fruithuis veel verschillenden fruitconcepten / plannen. Deze hebben we hieronder voor je opgesomd:

1. Fruithuis-kantine pakket – Fruit voor op het werk
2. Fruithuispakket – Fruit voor thuis
3. School/werk fruitpakket – Makkelijk mee te nemen fruit
4. Fruitmand – Vitamines voor collega’s, vrienden en familie
5. Seizoen fruitpakket – Selectie van speciaal seizoensfruit
6. Sappakket – Heerlijke citrusvruchten om vers te persen

De fruitboxen van Fruithuis vollenhove

Wat deze gezonde voedzame pakketten zo aantrekkelijk maakt is de grote diversiteit in fruit. Voor deze review ontvingen we een fruitbox voor een aantal personen. Zoals je op de foto’s kunt zien was alles lekker vers en de bezorging via PostNL was werd mooi koel verzorgd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit of versheid. Je kunt bij het bestellen van het fruit kiezen of je een abonnement of een eenmalige box wilt proberen. Ook kun je de grootte van de fruitmand kiezen. Vanaf €20 heb je al fruit voor 3 personen. Voor grotere bedrijven zijn custom afspraken te maken.

Wat zat er in deze fruitbox?
Als eerste trof ik een lekkere verse mango aan, 6 kiwi’s, een bakje met 10 aardbeien (die gezien het seizoen verrassend lekker waren), een flesje schulp juice, 4 frisse appels, 6 stuks kleine mandarijnen, 2 stuks filosofo’s, 4 sinaasappels, 6 peren en 5 bananen. Een boel fruit dus. De schaal kun je er goed mee vullen. We hebben natuurlijk alles geprobeerd. Met 4 personen kun je hier prima een week mee voorruit. De kosten vallen dan echt wel mee. Als je het vergelijkt met de lokale supermarkt heb je voor bijna zelfde prijs alles vers en gratis thuisbezorgd. Wat een gemak!

Wat maakt het fruithuis een geschikte fruitbox?

In ons gezin is fruit nog wel eens iets wat we te weinig eten. Door gebruik te maken van een fruitbox kun je dit voorkomen. Wanneer je elke week (of om de week) automatisch een box van het fruithuis krijgt bezorgd beschik je altijd over voldoende vitamientjes. De klantenservice van het fruithuis vollenhove staat elke dag voor jou klaar om je vragen te beantwoorden. Tip: een fruitmand van deze leverancier is ook leuk om te geven of te krijgen. Ze hebben hiervoor speciale opties beschikbaar. Er bestaat zelfs een liefdesmand waarmee je jouw geliefde kunt verrassen op een gezonde en unieke manier:)