Allerhande Paasbox

Weet jij al wat je met pasen gaat eten? Misschien dat je na het lezen van dit artikel wel van gedachten bent veranderd. Wellicht ben je bekend met de normale maaltijdbox; een pakket met boodschappen / ingredienten voor een aantal heerlijke avondmaaltijden. Met pasen wil je natuurlijk ook lekker brunchen. Dat kan met een speciale paasbox. Ook in oktober 2021 zijn er weer diverse mogelijkheden (denk aan de box van familiebox, HelloFresh of speciale Ekomenu / Marley Spoon paasgerechten. De Allerhande Box Pasen is echter dit jaar weer lekkerder en beter dan ooit. Met deze brunchbox van AH kun jij je familie en vrienden verrassen met heerlijke broodjes, lekkernijen, beleg, drinken en gezonde snackjes.

AH Paasbox 2021

De AH paasbox 2021 kun je bestellen van 13 maart t/m 7 april. Dit kun je doen in de webwinkel van Appie. De box krijg je gratis thuisbezorgd of kun je afhalen bij je lokale Albert heijn filiaal van 10 en 11 april (pick-up-points). Het betreft een tijdelijke box waarbij we moeten vermelden: op=op. De box gaat €39,50 kosten voor 4-6 personen. Er zit voldoende in voor 4-5 volwassen of 4 volwassen en 2 kinderen.

Wat zit er in deze Albert Heijn paasbox?

De inhoud van dit pakket is heel erg divers. Wat te denken van courgettesoep met gerookte zalm, rozijnenbroodjes met kaneelsuiker, paasbroodjes met zalm, kaas & yorkham en frisse yoghurt met vers fruit en geroosterde kokos? Lijkt je dat lekker? In de box zitten ingrediënten voor quiche met prei & cherrytomaten, gevulde eitjes en paasei croissantjes. Maar ook paashaas- en mini broodjes, feeststol, paashagel, fruitspread, roomboter, chocolade paaseitjes, sinaasappelsap, aardbeien, komkommer, jong belegen kaas, gerookte zalmfilet & yorkham.

De paas-boodschappen snel in huis

Voor de paasbrunch wil je natuurlijk alles goed voor elkaar hebben. Niet alleen rondom het middageten, maar ook het diner of de borrel. Via ah.nl bestel je ook eenvoudig alle andere boodschappen mee die je nodig hebt rondom deze periode. Een heerlijke wijnbox, speciaalbier, snacks, huishoudelijke producten of zelf de normale allerhande box recepten (voor de avondmaaltijd). De andere boodschappen worden gratis thuisbezorgd als jij de Allerhande Box Pasen besteld en laat bezorgen.

Wat heb je verder nog nodig?
Op zondag 12 april vieren we dit jaar pasen 2021. Veel mensen zijn op deze dag vrij en hoeven niet te werken. Tweede paasdag (13 april) zijn ook nog veel Nederlanders vrij. Het is traditioneel gezien een periode van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Heerlijk met je gezin een boswandeling maken of op bezoek bij familie. Een leuk uitje maken naar een plek waar je nog nooit bent geweest of gewoon thuis spelletjes doen. Zorg dat je voldoende paaseitjes in huis hebt. Om de tafel leuk te kunnen dekken raden we aan een vrolijk paas-tafelkleed en leuke servetjes te kopen. Dat brengt snel de paas-sfeer in de woning.