Allerhande Gourmetbox

Wauw, oud en nieuw staat weer voor de deur. Je moet de boodschappen voor de jaarwisseling natuurlijk wel op tijd in huis hebben. Albert heijn heeft daarom de Allerhande Gourmetbox ook voor oud en nieuw beschikbaar gesteld. Deze is te bestellen van 1 december tot 25 december. Ze worden bij je thuisbezorgd op 29 of 30 december. Je kunt ook je andere Albert Heijn boodschappen online bestellen.

Let op: Allerhande Gourmetbox niet beschikbaar. Bekijk HIER het AH-kerstmenu 2024

Albert Heijn oud en nieuw maaltijdbox

Wat kun je verwachten van de Allerhande Gourmetbox oud en nieuw? Deze foodBox bevat diverse producten. Onder andere malse biefstuk, hamburgers, kiphaasjes, kruidige kalkoen, verse groente, salade, brood en sausjes die je zelf kunt maken. Als dessert sticky s’mores. Je haalt hiermee alles in huis voor een gezellig avond met heerlijk eten voor 4 personen. Ga gourmetten tijdens oud en nieuw. Gourmetten tijdens de jaarwisseling is altijd een leuke gelegenheid om samen met je familieleden te genieten van een heerlijk diner. Je hoeft zelf de deur niet meer uit; alles wordt thuisbezorgd. Ook voor jou kerstdiner van dit jaar.

Online boodschappen doen tijdens oud en nieuw in 2024

Wil je extra boodschappen bestellen voor oud en nieuw? Doe dat dan ook online. Bestel je oude en nieuw hapjes, drankjes en andere boodschappen gemakkelijk online en laats zo op 28, 29, of 30 december bij je bezorgen. Zo heb je de online boodschappen tijdens de jaarwisseling op tijd in huis. Niemand wilt toch tijdens oud en nieuw zonder boodschappen zitten? Oliebollenmix waarmee je knallen het nieuwe jaar in kunt gaan, of heerlijke biertjes en bubbels om de jaarwisseling te vieren. De boodschappen voor 2024 worden door Albert Heijn gewoon bij je thuisbezorgd. Bekijk ook de allerhande kerstbox.

Gezellig eten bestellen tijdens nieuwjaar
Gezellig eten tijdens de jaarwisseling doe je met de allerhande Gourmetbox van AH. Vrienden en familie om je heen en samen heerlijk tafelen. Muziek aan, gordijnen dicht en wachten tot het 12 uur is. Dan lekker vuurwerk afsteken met een goed gevulde maag. De Allerhande Gourmetbox Oud en Nieuw bestaat ook dit jaar weer uit een aantal heerlijk gerechten die je normaal zelf niet zou maken. Je wordt verrast en geïnspireerd door het Allerhande team van Albert Heijn. Laat dit de standaard worden voor 2024!

De jaarwisseling culinair beleven
Je kunt ervoor kiezen om voor een standaard maaltijd te gaan tijdens de jaarwisseling. Maar het oud en nieuw 2018-2024 wil je misschien toch ook wel eens een bijzonder tintje geven? Kies dan voor de oud en nieuw maaltijdbox van Albert Heijn. Je gaat dan geen standaard frietje eten maar een lekker gebalanceerd diner waarmee je knallend het nieuwe jaar in kunt gaan. Met Albert Heijn wordt de jaarwisseling gezelliger en lekkerder dan ooit. Alvast een gelukkig nieuwjaar, “Happy New year” en een fantastisch lekker culinair 0.