PLUS Maaltijdbox

Ken jij de PLUS Supermarkt? Een supermarktketen die vooral in midden Nederland actief is. Sinds kort is er ook bij deze supermarkt iets nieuws geïntroduceerd. In dit nieuwsbericht zullen we dit verder toelichten. PLUS is namelijk begonnen met de zelfscan-kassa’s en boodschappen bezorging. Klanten van deze winkel, en wellicht ook jij, kunnen vanaf vandaag hun boodschappen online bestellen en aan huis laten bezorgen. Maar waarom zou je dat doen? Wat is het voordeel? Een leuk feitje om te melden: Hello Fresh ligt nu ook in de winkel bij deze supermarkt. Je vindt er losse hellofresh pakketten.
PLUS maaltijdbox

Boodschappen doen bij PLUS

Al veel mensen maken gebruik van de PLUS supermarkt. Dit bedrijf dat een frisse en innovatieve uitstraling heeft biedt veel service en hulp tijdens het boodschappen doen. In de winkel lopen vriendelijke medewerkers rond die tot het uiterste gaan om de juiste boodschappen voor je te vinden. EEn PLUS maaltijdbox bestaat echter nog niet. Wel kun je natuurlijk online een recept uitzoeken en de benodigde producten op plus.nl bestellen. Ja, want de PLUS webwinkel is online. Sinds 2017 is het mogelijk de boodschappenlijst online in te vullen en je winkelwagentje thuis te laten bezorgen. Dit scheelt een hoop tijd en geld natuurlijk. Zo kun je weer eens andere dingen doen. Bijvoorbeeld een maaltijdbox vergelijken.
PLUS online boodschappen doen

Voordeel PLUS supermarkt online

Het grote voordeel van boodschappen doen bij PLUS is het assortiment. Je kunt kiezen uit veel merken en veel verschillende soorten producten. De boodschappen kun je al vanaf €25 laten bezorgen. Dus geen hoge minimale bestelbedragen voordat er een PLUS bezorger bij je thuis kan komen. Verder heeft de PLUS altijd erg veel boodschappen aanbiedingen. De supermarkt aanbiedingen zorgen ervoor dat je bij PLUS goedkope boodschappen kunt bestellen met veel korting. Ook kun je sparen voor een boodschappenpakket of andere leuke cadeau’s. zo wordt het nog aantrekkelijker om je boodschappen bij dit bedrijf te doen.

PLUS supermarkt aanbiedingen

PLUS actiecode

Wil je nog meer korting? Maak an gebruik van een PLUS actiecode. Met zo’n kortingscode krijg je extra veel voordeel op producten. Bijvoorbeeld 25% korting, 1+1 gratis of 2 halen 1 betalen. Op dit moment is er een PLUS kortingscode voor 50% korting op de bezorging. Gebruik daarvoor de code “50proces” op plus.nl. Vul dit in tijdens op het betaalscherm. De prijs wordt dan automatisch aangepast. Lees verder over de COOP en DEEN.