HelloFresh Kerstbox

Kerst met Hellofresh! Ook dit jaar heeft Hellofresh weer gedacht aan de kerstdagen. Met een reeks van twee verschillende kerstboxen kun je ook dit jaar weer genieten van heerlijke hellofresh gerechten tijdens de kerstdagen. Je hoeft niet zelf meer naar de supermarkt om je boodschappen te bestellen. Met de Hellofresh kerstbox ben jij klaar voor de gezellige donkere dagen rond 25 en 26 december. Je zet de heerlijkste gerechten op tafel waarmee je jouw familie kunt verrassen. Samen met Hellofresh wordt de kerst een feest. Op deze pagina lees jij alles over de verschillende maaltijdboxen.

Dit moet je weten over de HelloFresh Kerstbox

  • Keuze uit een 4-gangen kerstdiner (ook vega) of de luxe gourmetbox
  • Beide boxen zijn er voor 2, 4, 6 of 8 personen
  • Optioneel te bestellen met passende wijnbox
  • Bestellen t/m 17 december, bezorging op 23/24 december
  • Nu exclusieve kortingscode op Maaltijdbox.net

kerstbox-hellofresh-met-korting

inhoud-en-recepten-kerstdiner hellofreshHet HelloFresh kerstdiner

Als eerste kun je kiezen voor de Hellofresh Kerstbox. Deze is er in een variant met vlees/vis, maar is ook een vegetarische kerstbox. Met deze luxe dinerbox heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie van een viergangendiner te genieten. Het gaat hier dus om een uitgebreid 4 gangen diner inclusief voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Je geniet o.a. van Zalmtorentjes met kruidenroomkaas of Paddenstoelen-mascarponecrème op toast, Pastinaaksoep met knoflook-rozemarijnolie, Beenham met kruidenkorst uit de oven of gegratineerde bloemkool met kaassaus en Chocolademousse met sinaasappelcoulis als nagerecht.  De bereidingstijd valt erg mee. Ga maar uit van zo’n 2 uur. Veel gerechten kan je al de dag van tevoren klaarzetten. Meer kerstboxen bekijken? Bekijk hier alles van kerst 2024.

Prijzen kerstdiner 2024

  • 2 personen: €30,00 p.p totaal €60,00
  • 4 personen: €27,50 p.p totaal €110,00 (vegetarische box €25,00 p.p)
  • 6 personen: €25,00 p.p totaal €150,00 (vegetarische box €22,50 p.p)
  • 8 personen: €22,50 p.p totaal €180 (vegetarische box €20,00 p.p)
  • Wijnbox: €44,39 (6 flessen wijnen)

hellofresh-kerstbox-bestellen
Alles wat je nodig hebt om een feestelijk viergangendiner te koken waar iedereen aan tafel blij van wordt:

  1. Voorgerecht: Zalmtorentjes met kruidenroomkaas met kappertjes, bieslook, dille en ingelegde rode ui OF Paddenstoelen-mascarponecrème op toast met truffelolie en gekaramelliseerde ui
  2. Tussengerecht: Pastinaaksoep met knoflook-rozemarijnolie met yoghurt en krokante pastinaakchips
  3. Hoofdgerecht: Beenham met kruidenkorst uit de oven met zelfgemaakte uienjus OF Gegratineerde bloemkool met saus van luxe kazen en wilde paddenstoelen met verse kruiden en krokante panko-topping
  4. Dessert: Chocolademousse met sinaasappelcoulis met rozemarijn-kerstbomen en gezouten amandelen
  5. Bijgerechten: Fondant aardappelen met vadouvanmayonaise met broccolini, geroosterd amandelschaafsel en granaatappelpitjes

Kerst-Wijnbox

  • 2 x Crin Roja Verdejo witte wijn
  • 1 x Terres Quero Chardonna witte wijn
  • 1 x Le Val Brise de France Merlot Syrah rode wijn
  • 2 x Campo di Marzo Negroamaro rode wijn

De Gourmetbox

Als laatste is er ook nog de Hellofresh Kerst Gourmetbox. Met deze Kerstbox heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie te gourmetten. Ja, lekker gourmetten met Hellofresh samen met je familieleden. De box is geschikt voor de hele familie. Naast vlees, vis en andere heerlijke producten vind je ook sausjes en diverse kruiden. Net even iets anders dan de normale boxen. Je ontvangt veel verschillende soorten vlees en vis wat maakt dat deze kerstbox erg divers is. Voor iedereen een culinaire verrassing. Zelf bakken, zelf koken, zelf bepalen hoe je iets gebakken wilt hebben. Met de Kerst Gourmetbox van HelloFresh is dat allemaal mogelijk.

inhoud-en-recepten-gourmetbox-hellofresh
Gourmetbox prijzen 2024

  • 2 personen €28,00 p.p. totaal €56,00
  • 4 personen €20,00 p.p. totaal €80,00
  • 6 personen €20,00 p.p. totaal €120,00
  • 8 personen €18,75 p.p. totaal €150,00
  • Gourmet Wijnbox €44,39 (6 flessen)

Acht receptjes en alle ingrediënten voor een feestelijke avond gourmetten

  1. Aardappelblokjes met raclettekaas
  2. Baguette met zelfgemaakte kruidenboter
  3. Gegrilde groenten met feta
  4. Vleestrio: Gemarineerde steak, varkenshaas en gekruide varkensworstjes
  5. Nacho’s met kaas en avocadodip met jalapeño’s en cherrytomaten
  6. Perencrumble met Griekse yoghurt
  7. Visduo met Aziatische stijl marinade
  8. Mini-hamburgers en kipsaté met pindasaus en whiskeysaus

Gourmet Wijnbox

  • Crin Roja Verdejo (2x)
  • Terres Quero Chardonnay (1x)
  • Le Val Brise de France Merlot Syrah (1x)
  • Campo di Marzo Negroamaro (2x)

hellofresh-gourmetbox-bestellen


Kerst maaltijden van HelloFresh in 2024

Het plaatsen van een bestelling gaat gewoon via de site van hellofresh. Je bestel dan de foodbox voor de kerstdagen met een paar muisklikken. Heb je al een account? Log dan in. Ben je een nieuwe gebruiker? Kies dan voor het maken van een nieuw account. Je klikt vervolgens de box van jou keuze aan en klikt een geschikt bestel moment aan. Dit bepaald wanneer jij de maaltijdbox van Hellofresh thuisbezorgd krijgt. De kerstbox wordt gekoeld geleverd zodat de kwaliteit van de ingrediënten erg hoog is. In de box vind je instructies hoe de gerechten gekookt / bereidt moeten worden.

Korting op de Hellofresh Kerstbox

Wil jij korting op de kerstbox van Hellofresh? Hou dan deze pagina in de gaten. Wij hebben namelijk unieke hellofresh kortingscodes waarmee jij de box tijdens de kerstdagen goedkoper kunt aanschaffen. Zo worden de kerstdagen natuurlijk helemaal genieten. Zo kun je soms bijvoorbeeld €10 of €20 korting krijgen op je maaltijdbox. Zo rond december zullen deze aanbiedingen er vast weer zijn. Houd daarom onze website in de gaten voor actiescodes of scherpe hellofresh kerst aanbiedingen. Bekijk onze kortingscode hellofresh pagina voor meer info.

Met de kerstdagen wil jij er natuurlijk ook van genieten: heerlijk dineren met familie en vrienden. Maar het kost vaak zoveel tijd om die inkopen te doen. Waarom verven je jezelf dit jaar niet een keer? Koop een speciale kerst maaltijdbox van hellofresh. Met dit kerst boodschappenpakket ga je gegarandeerd knallend het jaar uit. Je gasten zullen niet weten wat ze proeven. De meegeleverde recepten van HelloFresh zullen weer fantastisch zijn. Of het nou voor 2, 3, 4, 5 of 6 / 8 personen is. Je vind een geschikt kerstdiner bij hellofresh.

Dinerbox tijdens de kerstdagen

Speciaal voor de kerst heeft HelloFresh een drietal boxen geïntroduceerd. Elke maaltijdbox is net even iets anders dan de normale boxen helloFresh. Voor de kerst wil je natuurlijk ook net even wat meer uitpakken. Ze boxen zijn beschikbaar vanaf €13,75 per persoon en direct via internet te bestellen. Deze kerstboxen van HelloFresh zijn als eenmalige maaltijdboxen te bestellen en ga je geen abonnement aan, je kunt de kerstboxen tot en met 18 December bestellen om vervolgens naar keuze op 23 of 24 December de box gratis thuisbezorgd te krijgen. Lees meer over HelloFresh. Hieronder vindt je een overzicht van de 3 tijdelijke kerst maaltijdboxen.

Bezorging

  • zaterdag 23 december 14:00 – 18:00
  • zaterdag 23 december 18:00 – 22:00
  • zondag 24 december 08:00 – 12:00
  • zondag 24 december 12:00 – 16:00