HelloFresh cadeau winnen? Bestel deze zomer een maaltijdbox!

Misschien heb je al wel van deze leuk actie gehoord. Naast de maandelijkse actie ‘een gratis maaltijdbox kunt winnen‘, zijn er nu ook allerlei leuke giveaways. En je doet bij HelloFresh automatisch mee! Als jij deze zomer een foodbox besteld tijdens de actieperiode van 30 juni tot 8 augustus, maak je hier automatisch kans op. In deze blog bespreken we de verschillende mogelijkheden en de wekelijkse prijzen.
actieproducten hellofresh
Actieperiode en prijzen
30 jun-4 jul: 50 keer een hele leuke kruidenset. Daarmee maak jij je gerechten net een beetje unieker.
7-11 jul: 50 keer een vlijmscherp koksmes. Daarmee snij je groene en vlees eenvoudiger dan ooit tevoren.
14-18 jul: 50 sets olijfolie. Een toffe set van 3 Liquido d’Oro producten. Een luxe olie om mee te koken.
21-25 jul: 50 keer een set van 4 vrijkaarten voor de pretparken van Plopsa. Leuk voor jong en oud!
28 jul-1 aug: 50 verschillende FonQ cadeaubonnen van maar liefst €50! Dat wordt schoppen deze zomer:).
4-8 aug: 50 reistegoedbonnen van TravelBird met een saldo van €100. Dan boek je nog snel even een weekje weg!
cadeautjes zomer 2018

HelloFresh tijdens de zomervakantie

Ja ben tijdens de zomer natuurlijk niet de hele periode thuis. Je gaat misschien wel op vakantie of een weekendje weg. Misschien verblijf je bij familie of heb je vrienden over de vloer. Allemaal situatie waarbij HelloFresh snapt dat je misschien een box wilt pauzeren of aanpassen. Je kunt altijd een maaltijdbox stopzetten, pauzeren of opzeggen. Ook kun je natuurlijk elke week de inhoudt zelf aanpassen aan jouw wensen. Krijg je meer eters thuis? Bestel dan een grote box voor meer personen. Rond de zomer zijn staan de recepten natuurlijk ook in het teken van dit seizoen. Lekkere zomerse groente, Italiaanse en Spaanse recepten en veel meer!

Cadeautjes winnen bij HelloFresh

De actievoorwaarden zijn zoals gezegd heel erg simpel. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestelling te plaatsen via hellofresh.nl. Wij hebben daarbij een leuke kortingscode van €25 euro beschikbaar om je eerste aankoop nog voordeliger te maken. Als jij je box thuisbezorgd krijgt wordt het natuurlijk spannend. Zit er een cadeautje in? Veel plezier met deze actie en eet smakelijk met HelloFresh!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.