Getest: Marley Spoon met €25 korting

Misschien ken je hem wel: de Marley Spoon €25 kortingsactie. Op dit moment is hij er weer. Zo kun je heel voordelig proberen of een maaltijdbox iets voor jou is. Om een goed beeld te geven van deze aanbieder hebben we zelf de Marley Spoon weer getest. In dit artikel lees je een vernieuwde review en kun je direct met korting bestellen. Je vind een overzicht van foto’s en beeldmateriaal van de box, de recepten, de ingrediënten en natuurlijk het eindresultaat. Wij zijn zeer enthousiast en raden je zeker aan om gebruik te maken van deze 25 euro waardebon.

Marley Spoon €25 kortingscode 2018

Op dit moment hebben wij een unieke actie. Je kunt de Marley Spoon 25 euro korting claimen door op de banner te klikken. De prijs wordt op de site automatisch voor je aangepast. De kosten voor 3 gerechten (2 personen) zijn dan geen €39,90 maar slechts €14,90. Ook de vierpersoons box bestel je met 4 gerechten van €74,40 voor slechts €49,40. Een scherpe aanbiedingen die je zeker moet proberen. Profiteer direct en koop je maaltijdbox online door hieronder te klikken op bestellen!


marley spoon

Review

In mei 2017 hebben we deze box weer getest. In de box zaten drie heerlijke gerechten. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Je kiest zelf je gerechten via je account. Lust je bijvoorbeeld geen vis? Dan wissel je dit gerecht met een vlees of vegetarisch gerecht. Veel van de gerechten kun je al bereiden binnen 30 minuten. Alles wordt geleverd in een doos en de maaltijden zitten apart verpakt. Je krijgt dus losse zakken die je handig in de koelkast kunt bewaren. Als je gaat koken pak je de receptenkaart erbij. Hierop vind je de kookinstructies en meer informatie over de producten. Met handige plaatjes wordt je door het recept geleidt. Heb je vragen? Dan kun je altijd de klantenservice bereiken.

Lentepasta met Rundergehakt
Een heerlijk gerecht met kwalitatief goed vlees. Het rundergehakt was goed op smaak te brengen. De combinatie van pasta met sperziebonen en courgettes was goed. De kaas maakte het gerecht echt af. Porties zijn goed, dat is sowieso nooit een probleem bij Marley Spoon. De kooktips die worden gegeven op de receptenkaarten zijn ook erg leuk.

Limoen-soja kip
Een verrassend recept, deze kip in soja. Wederom over de kwaliteit van de kip niks aan te merken. Vers en koel geleverd, zo de koelkast in. Dat waarborgt de productkwaliteit wel. Het is een echt ovengerecht. De bereiding is vrij eenvoudig. De aubergines uit de oven mochten wat knapperiger. Mocht je van beetgare groente houden is het prima, voor kinderen zou het iets zachter mogen. De sesamzaadjes geven net even dat stukje extra smaak aan de kip.

knapperige tartelettes
Als laatste hebben we de knapperige tartelettes gemaakt. Een goede afsluiter van deze Marley Spoon review. Leuk om te maken. Het deeg smaakte bijzonder goed. Het eigenlijk een vegetarische pizza. De frisheid komt van de appel, de vulling van prei, wortel en de kaas. De salade die je erbij moet maken is een goede toevoeging. Dit is zeker een recept dat we nog een vaker zullen maken. Perfect voor een beginnende kok maar ook leuk om met kinderen te maken. Bestel vandaag nog je eigen Marley Spoon box met korting.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.