Allerhande Box best geteste maaltijdbox

Maaltijdboxen testen wordt de laatste tijd veel gedaan. Niet alleen door maaltijdbox.net maar ook door veel andere website. De best geteste maaltijdbox bij onze website is op dit moment de Allerhande Box. De vraag is natuurlijk, komt dit overeen met de mening van andere testers. Wij zochten het uit bij de consumentenbond. De consumentenbond test in 2016 de 7 grootste foodbox aanbieders. De volgende bedrijven werden bekeken: Allerhande Box, Marley Spoon, Beebox, de Familiebox, Streekbox, HelloFresh en De Krat. Er werd gekeken naar diverse aspecten van de maaltijdbox. Zo is de klantenservice getest, de abonnement structuur en hoe gemakkelijk je dit kunt opzeggen. Natuurlijk werd ook het beste van de box getest: de inhoud. Hoe vers waren de producten, hoe vernieuwend de recepten en hoe smakelijk het eten.

Allerhande beste getest

De allerhande box review kreeg de hoogste score van de consumentenbond. Maar liefst een 7,6. Consumenten blijken de manier van bestellen ideaal te vinden. Je zit niet vast aan een allerhande box abonnement. Tevens is de prijs van deze box erg gunstig. Tweede werd marley spoon met een 7,3. Hellofresh eindigde teleurstellend als laatste met een 6,0. Dit heeft te maken met de agressieve verkoopmethoden van het bedrijf. Ook kun je daar minder makkelijk van je abonnement af. Inmiddels is dit al wel verbeterd. De ACM heeft de maaltijdbox leverancier hierop aangesproken.

Allerhande-Box-best-geteste-maaltijdbox

De beste maaltijdbox test

Iedereen kan er nog zoveel van vinden, uiteindelijk moet je toch zelf de keuze maken. Wij raden aan om de Allerhande box gewoon eens te proberen. We hebben op dit moment nog een kortingscode voor €10 korting op deze best geteste maaltijdbox. In de box zitten 3 maaltijden voor 2 of 4 personen. Kosten komen neer op slechts €25, inclusief gratis bezorging. De rest van de boodschappen bestel je bij albert heijn dan natuurlijk ook nog snel even mee. Je vind hier de allerhande kortingscode.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.