mathijs-maaltijdboxbox-advertentie

Kortingscode Mathijs Maaltijdbox

Wil jij de Mathijs maaltijdbox met korting bestellen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verzamelen alle actuele aanbiedingen en houden je op de hoogte van scherpe acties en andere voordeeltjes. Zoals gratis maaltijden, bezorging en meer. Wil je weten wat van deze box vinden? Lees dan de review. Direct gebruik maken van een Mathijs maaltijdbox kortingscode? Bekijk deze dan hieronder. Wij hebben een werkende code (Juli 2018) die jou heel voordelig laat kennismaken met de Mathijs foodbox. Het maakt niet uit welke box je kiest, de familiebox of variatiebox. Binnen een paar minuten kun je hem bestellen en over een paar dagen al in huis hebben. Wacht niet langer en bestel jouw Mathijs maaltijdbox met werkende kortingscode en wordt chef in je eigen huis.


€20 Korting op de Mathijs Maaltijdbox

Ontvang direct 20 euro korting op de Mathijs Maaltijdbox! Let wel op: op=op, wees er snel bij. Je betaald nu dus tijdelijk geen €59 maar €39!

€20 Korting op de Mathijs Maaltijdbox

Ontvang direct 20 euro korting op de Mathijs Maaltijdbox! Let wel op: op=op, wees er snel bij. Je betaald nu dus tijdelijk geen €59 maar €39!

€20 korting bij mathijs maaltijdbox
De huidige aanbieding is €20 korting op mathijs maaltijdbox. Een hele aantrekkelijke deal natuurlijk. Wekelijks kunnen de acties veranderen dus wees er snel bij. Bepaalde periodes in het jaar zijn er nieuwe codes. Nu dit bedrijf is overgenomen door bilder en de clercq is het mogelijk dat er binnenkort nieuwe actiecodes gaan komen of de korting gaat veranderen. De tijd zal het leren. Wanneer je een box bij Mathijs maaltijdbox besteld hoef je niet lang te wachten. Je krijgt gratis bezorging aan huis er altijd bij. In de box zitten alle ingrediënten voor een aantal heerlijke gerechten (inclusief natuurlijk de recepten). Heb je vragen dan kun je altijd bij de klantenservice terecht. Tip: ook via Facebook zijn ze te volgen.

Welke mathijs foodboxen zijn er?
Op dit moment kun je kiezen uit de familiebox en de variatiebox. Maar wat kosten deze boxen? De eerste box is voor 2 of 4 personenen en heeft genoeg ingrediënten voor 4 maaltijden. Kosten zijn €59/€69 euro. Met de vouchercode dus slechts €39/49. Ook de variatiebox is te koop van €39 voor €29. Hier krijg je 3 maaltijden voor 2 personen. Bij deze laatste box is het de bedoeling om wat aparte unieke recepten en gerechten te proberen. Je leert nieuwe keukens en smaken kennen voor een extra leuke beleving.

Mathijs maaltijdbox kortingscode Juli 2018

Er zijn in het verleden diverse actie’s geweest waaronder €10 waardebonnen, 50% korting op de eerste bestellen of zoals de deal die we nu hebben; €20 minder betalen voor de Mathijs Maaltijdbox. De reden dat dit soort voordelen te verkrijgen zijn heeft te maken met het zoeken naar nieuwe klanten. Er is veel concurrentie op de maaltijdbox markt en iedere aanbieder wil natuurlijk dat jij de box van hun gaat proberen. Nou, met deze gave actie van Mathijs moet dat zeker lukken. Je kunt de foodbox nu super voordelig bestellen (nieuwe klanten). Klik hieronder direct op de bestelknop en koop vandaag nog jouw Mathijs maaltijdbox met korting. Zelf een code gevonden? Stuur deze dan naar ons op via de klantenservice en we zullen hem plaatsen op deze pagina.


marley spoon

Hoe gebruik ik deze actiecode?

Op dit moment werkt de actie op de volgende manier: je klikt hierboven op de bestelknop en wordt automatisch doorgestuurd naar de website mathijsmaaltijdbox.nl. De voucher zit in de link verwerkt dus je hoeft niet zelf een code in te voeren in het actieveld. Je kiest de box die je wilt bestellen (familiebox of variatiebox) en bepaald hoeveel gerechten je wilt ontvangen. De bezorging is gratis als je online besteld. De standaard prijs van bijvoorbeeld €59 wordt automatisch verlaagd naar €39 als je via ons besteld. Op deze manier kun je mathijs maaltijdbox goedkoop bestellen en voor een laag bedrag uitproberen. Veel kookplezier!
actuele mathijs maaltijdbox kortingscode